Movint  és una empresa dedicada al món de la logística interior – intralogística, en tots els seus àmbits: projectes, auditories, consultories, formació i assessorament logístic.

Empresa creada en 1985 i des d’aleshores em realitzat mes de 250 instal·lacions.

El nostre objectiu és optimitzar l’espai de les seves instal·lacions i estalviar-li temps a través de l’aplicació del mètode més adient a les seves necessitats.

Dedicats en exclusiva des d’aleshores als serveis de consultoria – assessoria logística pel disseny de magatzems.

La nostra experiència en els primers anys centrada especialment en el sector del gran consum com l’alimentació – drogueria i perfumeria; amb el transcurs del temps la nostra especialitat encara latent en la idiosincràsia de la companyia, s’ha diversificat a múltiples sectors no únicament en el del consum sinó industrial. Les nostres referències les trobem en sectors tan plurals com: electrodomèstics, tèxtil, automoció, farmacèutic, construcció, ferreteries, consumibles, etc.

La flexibilitat que caracteritza la nostra empresa, ens permet ajustar els nostres serveis a les necessitats de cada client, realitzant els projectes en fases, considerant alternatives de tots els nivells tecnològics i econòmics (instal·lacions convencionals o robotitzades). Adaptant  sempre els plaços de temps necessaris per un bon projecte  als requeriments del client.

La situació en la que ens trobem, obliga a les empreses a diversificar els seus serveis per a sobreviure, però a Movint seguim sent exclusivament especialistes en enginyeria logística per emmagatzematge. En essència, l’anàlisi de la situació actual i la proposta de millores en els procediments operatius de qualsevol plataforma distribuïdora des de la seva recepció fins a la seva expedició, participant també si el projecte ho requereix en les àrees de aprovisionament a producció o recollida a final de línea, enllaçant amb el seu emmagatzematge.

A Movint pensem fermament que cada projecte mereix una bona solució, per això, les nostres idees, unides a l’experiència  en fan un dels majors representants de la logística d’emmagatzematge a Espanya.