Som una consultoria logística especialitzada en millora d'operacions. Des de la idea fins a la seva implantació.

Auditoria

L’objectiu d’aquest servei, és l’avaluació dels nostres clients, els seus sistemes o procediments, per a això, vam complim […]

Estudi de millores

Els nostres estudis de millores estan pensats per atendre les noves necessitats dins el marc existent […]

Projecte executiu

A diferència d’un estudi de millores, un projecte executiu no és conceptual, sinó de detall […]

Project management In/Out site

Els nostres tècnics especialistes en project manager, tenen […]

Consultoria

Veure mésQuick wins, workshop, seguiment implantació mesures correctores, suport equips task force, assessorament en contractació d’equips i sistemes logístics, tot repte que requereixi de la nostra experiència.

 

Enviar

Equip

Movint el formem un equip multidisciplinar experimentat en logística que aporta el seu coneixement a tots els reptes logístics que ens sorgeixen.

Clients

Som una pyme amb l’objectiu d’oferir un servei global des de la concepció fins a la implantació, 35 anys de serveis als nostres clients ens avalen.

“Movint ha treballat amb Nestlé en el nostre Centre de Distribució de Girona per implementar un redisseny de la mateixa, tant pel que fa a les instal·lacions (que han estat ampliades: més m2, més molls, …) com pel que fa als procediments de treball interns.

Al seu torn destacaria dos aspectes que per a Nestlé han estat de màxima vàlua:
11r Mentalitat oberta i constructiva per aportar permanentment una visió positiva amb la qual fer front a les dificultats trobades. És de destacar en aquest sentit la seva capacitat per embarcar en el projecte a diferents persones dins de l’organització de Nestlé, cadascuna amb els seus punts de vista i necesitats particulars.
2n La seva capacitat per adaptar-se de forma àgil, constructiva i sempre col·laborativa a les modificacions haguudes en el projecte al llarg dels mesos, demostrant una elevada flexibilitat que per Nestlé ha estat de gran importància.

En resum, valoro molt positivament la col·laboració amb Movint i els felicito per la seva capacitat per aportar valor en tot moment durant el nostre treball conjunt. “

Sr. Albert Lahoz, LEAN Operations NESTLÉ

News